Skip to main content

Waarden, missie en troeven

Van kleinschalig familiebedrijf tot specialist in desserts, yoghurt en verse kaas. MIK heeft een illustere weg afgelegd sinds 1902 en stoelt dus op jarenlang vakmanschap. Mik grijpt terug naar zijn roots en verlegt zijn focus op de regionale markt. Dat teruggrijpen naar de roots echter niet gelijk staat aan stilstaan, bewijzen we door het continu monitoren van smaak- en voedingtrends en zo op tijd en stond aan inhoudelijke en visuele restyling te doen. Bovendien geniet het bedrijf van een moderne productie-eenheid.

MIK is fier op haar persoonlijke relatie met zowel de klanten als de leveranciers. Zo staan we garant voor kwalitatief hoogstaande producten, een korte keten en lange termijnsamenwerkingen met landbouwers uit de eigen streek. Die lokale verankering maakt van MIK een sterk, regionaal merk. Bovendien brengt MIK haar assortiment tot stand met oog voor het milieu.
Ook zag MIK een groeiende behoefte in onze maatschappij en speelde hier slim op in: suikervervangers verwerkt in het assortiment voor diabetespatiënten en een nieuwe verpakking gericht naar ziekenhuizen en scholen. Zo kunnen deze collectiviteiten makkelijker meegenieten van de MIK lekkernijen. Een aanpassing in de verpakking zorgt voor een functionelere verdeling.

MIK van bij ons. MIK voor ons. Het beste van bij ons. Gemaakt met melk van bij ons.