Skip to main content

Het productieproces: hygiëne en kwaliteit

Hygiëne en kwaliteit zijn onze topprioriteiten in het productieproces. Alle grondstoffen en eindproducten worden in ons eigen labo nauwkeurig gecontroleerd. Bovendien besteden we veel aandacht aan besparen op energie. Zo kan onze productieafdeling bijvoorbeeld een IFS-certificaat voorleggen.

Elke dag krijgen we verse melk aangeleverd die meteen grondig wordt gecontroleerd door onze specialisten in het labo. Eenmaal goedgekeurd gaat de verse melk automatisch naar de afdeling waar de verse kaas en de yoghurt worden gemaakt.

Via een ingenieus netwerk van pipings en tanks worden de bereidingen vervolgens overgebracht naar de afvulzone. Gedurende heel het proces waken we uiteraard over de hygiëne, onder meer door fruit en yoghurt te doseren in steriele bekers en door gebruik te maken van laminaire flow of overdruk in de afvulmachines. Onze unieke standyoghurt wordt dan weer gerijpt in de pot in een broedcel.

Na het productieproces worden onze producten voorzien van een lotnummer en vervaldatum. Daarna komt de yoghurt en de verse kaas in onze gekoelde magazijnen terecht voor verzending.